felisha88
felisha88
@felisha88
  About
  • Followers 0
  • Following 0
  • Updates 5
  Joined January 14, 2022
  Followers
  Profile Stats

Portugal Drakt Kortermet

user image 2022-01-14
By: felisha88
Posted in: Fotballdrakter


Kjøp Frankrike Landslagsdrakt, Portugal Drakt Kortermet


Billige Fotballdrakter

gamle forwarden slitt for plassenSterling ble med rette valgt i UEFAs beste XI i turneringen


en av heltene på englands bestille fotballdrakter hans avgang fra etihad

Raheem Sterling nøt en imponerende oppvisning under EM 2020. En av heltene på Englands vei til finalen, Sterling ble med rette valgt i UEFAs beste XI i turneringen som en anerkjennelse for hans prestasjoner.

Før turneringen hadde den 26 år gamle forwarden slitt for plassen sin i Manchester City i løpet av forrige sesong, ifølge Athletic, har ikke Pep Guardiolas posisjon til spilleren endret seg til tross for hans Euro 2020-heroikk, med klubben klar til å laste ham for å finansiere andre operasjoner.

Kjøp Frankrike Landslagsdrakt Citys to store mål på sommerens overgangsmarked er Harry Kane og Jack Grealish, men de to vil selvfølgelig ikke være billige. Og for å skaffe de nødvendige kontantene vil City ikke nøle med å sette Sterling på markedet, spesielt vel vitende om at de kan generere enda mer penger for salget hans etter opptredenen hans i EM 2020.

Problemet for City er imidlertid at det ikke er det ideelle øyeblikket på markedet for å selge en eiendel som Sterling. Arsenal ville være glade for å få plass til ham, men det ville være vanskelig å overbevise den jamaicansk-fødte spissen om et skifte til en klubb som ikke vil konkurrere i Europa neste sesong.

Portugal Drakt Kortermet Tottenham er også et alternativ, selv om Spurs, slik situasjonen er, er å overbevise Kane om å bli. Selv om Kane går videre til City, kan Spurs se positivt på å signere Sterling, som kan spille en viktig rolle på Tottenham Stadium.

Faktisk har Sterlings navn allerede blitt nevnt, sammen med Gabriel Jesús, i en mulig bytteavtale for Kane.

Utenfor England virker listen over mulige destinasjoner komplisert. Det er snakk om Barcelona og Real Madrid, selv om begge har begrenset likviditet, og i Madrids tilfelle vil de små kontantene som er tilgjengelige brukes til å prøve å signere Kylian Mbappé.

Som det har blitt rapportert i Storbritannia, planla Sterling å sette seg ned og snakke med City om fremtiden hans etter EM 2020. Og ifølge Athletic ser det nå ut til at disse samtalene vil fokusere på å lette hans avgang fra Etihad.

Maillot Barcelone

ronaldo drakt